logo

Permanent make-up Venray, Limburg,Nederland trainer

Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en  zelfs langer.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter.

Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart.

Uw specialiste werkt met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.Zo ook de kleuren van Biotek en Academie.

Ik, als uw permanente make-up specialiste, ben ook voortdurend in beweging. Ik zorg ervoor dat ik up-to-date blijf.

Ik heb een toonaangevende opleiding (inclusief masterclasses hairstrokes en advanced eyeliner en full-lips) bij Ecuri Cosmetics gevolgd.En  masterclasses van onder andere Alma Boerland en Karen en Alec van Ecuri.

Na jaren trainingen te hebben gevolgd wil ik met trots mededelen dat ik master trainer voor NPM Israel ben voor Nederland

trainer permanent makeup

Voor meer informatie ook opleidingen mailt u naar tinailsstudio@gmail.com

IN November van Alina Soloveva en Anna Savina en Anna Zabolotnaya  masterclasses gevolgd  en congressen bijgewoond om de allernieuwste techniekenen en ontwikkelingen te volgen op dit vakgebied.

Op Vrijdag 31 Januari Butterfly eyes van Tatiana Petraitas

Training Lips Daniela Bauer Schwed in Juni 2013

Ik werk met de meest veilige en geavanceerde apparatuur, zoals ook de GGD heeft kunnen constateren.

De pigmenten waar ik mee werk zijn NPM pigmenten Israel !